hmmm… menurun…

9,233 untuk sebulan… turun beratus-ratus gak la kalau nak dibandingkan dengan bulan lepas punya

xpelah… bulan depan akan diusahakan untuk memantapkan semula trafik2 ni dan…. jeng jeng jeng… lebih banyak penambahbaikan akan dilakukan di environment blog ini… hehehehe…

 

Hasil carian :

(Visited 20 times, 4,600,177)

last week vs this week…

ok, yang ni berdasarkan pada stats nuffnang… klu stats awstat tu aku suka tengok 2 minggu sekali atau sebulan sekali je…

ok, yang ni 2 minggu lepas punya…

beza kan? sbb aku tak dapat nak update kaw2 cam minggu lepas atas dasar kesihatan.

tapi xpe… korg leh jengah blog fahmi, malek dan cik qiqi… qiqi ye bukan gigi

(Visited 19 times, 4,600,177)