Bercuti…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia dan selamat pagi sume… masa aku taip entri ni da pukul 2 pagi,tp hehehe…seting bia publish pukul 8 pagi…

Ni sume psl radio era dalam riuh pagi era ar ni… diorg asek wat topik psl cuti je… ari tu citer psl baki cuti, smlm citer psl tempat cuti yg org xtau… pastu ex-gf aku asek sbut psl die bercuti je…

Jeles gak ar… tp nk wat camne… cuti skang da xde makne da… byk cuti aku sblm ni aku habiskn ntah wat pe ntah… kdg apply sbb mls nk g keje… kdg sbb xsihat,tp mls nk g klinik…

duit pon xde nk g bercuti… nk g bercuti ngan sape? Continue reading

(Visited 13 times, 4,591,275)

Letih da nih…

 

Time ni da kul 2.20 pagi waktu di laptop aku,mate da letih da nih,tp mengenangkan nk siapkn gamba yg da berminggu2 aku delay,aku gagahkan jugak,sbb pasni nk siapkn gamba nk letak kat main page nih…sbb da dpt da template yg sesuai utk diletakkan kat main page…pastu Continue reading

(Visited 26 times, 4,591,275)