bile nak tukar rupa ni?

kalau korg penah baca entri sebelum ni, aku ada kata nak tukar rupa blog ni, tapi tak tukar2 gak… ape kes ye tak?

ini adalah kerana susahnye nak dapatkan theme yang memuaskan nafsu aku… huahaha… ade yang bile tgk demo kat web yang nk download tu nampak agak hensem cam aku… tapi ada gak yang indah surat khabar dari rupa. bile activate, selalunya masalah aku adalah ngan image dalam entri aku… hadoi ai… banyak yang terjelir keluaq. Continue reading

(Visited 20 times, 4,595,398)

pelik… segmen ape nih? pelik..pelik

memang pelik,aku tak faham sbnarnye…serius, tapi xpelah…aku join jelah segmen yang si azrijohan nih anjurkan. aku tak faham nak buat ape sebenarnye,tapi die soh korg keep on smiling, xpe,jgn risau, xbaunye mulut tu kalau setakat senyum je, lagipon bau mulut org yg berpuasa tu lebih harum dpd kasturi disisi Allah s.w.t. senyum je cam si azrijohan nih…

kalau berkenan nak join, klik kat gamba kelip2 cam lampu kelip2 raye tuh… ok? korg nmpk x ape yg perlu buat utk segmen nih? cam xde benda nak kena buat je kan? hahaha… tu la cakap, segmen ape nih?

Hasil carian :

(Visited 22 times, 4,595,398)

Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join boleh?”,”tolong la review blog saya”.. boleh… boleh… tade masalah untuk aku review blog korang, tak de ruginye pon aku review. ni dah tanye boleh ke tak ke ape sume, tak masuk balik check komen tu pon.

satu sebab aku suruh buat bnd2 tu, sbbnye mudah lah aku nk olah ayat,so bile org g blog korg pon, ade la benda yg die nak baca dulu. dan aku nk review blog yg ownernye betul2 nk direview, sbb bukan sume org nak direview.

dah membebel2 lak aku nih… Continue reading

(Visited 16 times, 4,595,398)

shin chan … her…her…her…

sin chan

Korang kenal die ni sape? name die shin chan…

aku da landing kat tilam da td… mate da letih punye pasal…

pastu terlelap… ntah camne ntah… leh teringat lak kat budak nih… hahahaha…

dulu bekas isteri aku minat gile kat katun nih…

aku teringat masa die sakit (masa tu lom kawen lg)…

aku dtg melawat die kat umah… bg die patung shin chan nih…

tu kdg2 aku g jln2, aku nampak patung ni, teringat kat die… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 41 times, 4,595,398)