Aneh – Motorsikal zombie

Motorsikal zombie yang aneh ni dicipta oleh Russell Mitchell dari Exile Cycles. Ia berdasarkan dari novel grafik “Chopper Zombie”. Harap kalau abang Mamat Khalid nak buat movie zombie kampung pisang lagi, harap adalah hero zombie yang bawak chopper camni… dlm geng2 rempit zombie tu, adala pulak otai zombie rempit yang bawak chopper zombie ni, barula terbaek!!!

zombie-motorcycle

Cube korang bayangkan awie tetibe jadi zombie, dengan motor die pon bertukar jadi motorsikal zombie ni. huhu… gempak kot.

zombie-motorcycle1

kalau camni la rupe motorsikal ni… kalau tak pakai helmet, kalau jumpe roadblock, bukan owner motor yang lari, penguatkuasa yang lari kot… hahaha… seram pon ada, geli pon ada.

zombie-motorcycle2

korang rasa tu pusat ke? saya rasa tu bahagian bahu yang tangannya dah dicabut… korang tgk kat tank die, siap usus bagai… yark… kembang lak rasa tekak ni.

zombie-motorcycle3

hish…. tersepit gak jari tu kat dalam lidi rim tu… haish… berganda2 ngerinya… yark…

Hasil carian :

(Visited 309 times, 4,595,404)