kenangan…

korg pernah dgr lagu ni? Dayang Ku Intan & Jay Jay – Kita Insan Biasa… aku xtau la budak-budak skarang tau ke x,tapi sape2 yg sebaya aku atau lebih tua mesti tau lagi ni… top gak la lagu ni kan? aku td tengah pilih lagu nk masukkan dalam memori kad,nk letak balik dalam kereta, memori kad tu aku guna masa ada job baru nih… so skang nk masukkan balik la… tengah dok pilih2, ternampak la lagu ni… terus teringat kat seseorang… sorg gadis dan kemudian jd wanita yg pnh hidup ngan aku, kitorg pnh nyanyi lagu ni(melalak sbnrnye) ms naek motor otw balik ke kluang, n tiap2 kali aku lalu tempat tu kat highway,aku mesti teringat kat die, wlaupn die da kawen,n bakal jd mak lagi skali ngan suami baru die,n aku pon da ada gf skang, aku xkn pnh lupekn die,syg tu tetap akan ade wlaupun secubit kat dlm ati aku nih… tambah2,ngan die dulu,2 hero dah kami “publish”, muhammad andi haikal dan muhammad andi hazim, sampai la beberapa generasi akan datang, tu la bukti kasih syg aku… aah…da mule masuk mode jiwang+sentimental+tacink dan sbgnye dah… ok… jom same2 nyanyi lagu nih…

Continue reading

(Visited 21 times, 4,595,145)

karaoke…

menyanyi karaoke yeah….setelah berbulan tak karok( karaoke )… mlm ni aku akhirnya karok, di sponsor(nanti2 byr balik) oleh encik izlan razi… dan encik arel…

tensen gak ar sbb xleh bwh lagu awie…sll leh je bwk kecuali lagu di penjara janji…ada part2 xleh bwk…

ni nyanyi lagu nur nilam sari xlepas… adoi…tekanan disitu…

tapi puas bile leh bwk lagu may-sendiri, wlaupun juz backup izlan time kat key tggi…

tp ok ar…sbb selalunye azab aku nak nyanyi key tggi tu klu mood aku ngah xsesuai ngan lagu tu…

anyway,thank kat arel sbb ko la aku ngan lan kua lepak mlm, da lame kitorg ni xkua mlm…

lan xkua sbb ade bini, aku lak xkua sbb xde membe nk diajak kua n kewangan xstabil…

thank…

jom layan

{prtm}

(Visited 17 times, 4,595,145)