touch n go punye cerita… korg tau?

Bnd ni dah lame aku tau, dan aku rasa cam tak perlu aku nk publish bnd ni kat blog,tapi lepas aku bgtau kat membe aku soh topap je touch n go kat ic n die jwb “boleh e?”aku rs cam, ape salahnye aku share kan? sbb byk je bnd2 yg asalnye aku rase remeh, tapi bile aku share, ramai rupenye yang tak tau. cam entri pasal cermin blind spot tu.

cube korg tgk kat belakang mykad korg tu,ade tak tulis touch n go camni.

touch n go

ni bukan ic aku, ni contoh je… so xyah la klik kat gamba ni

 

aku dulu pon penah tengok bnd ni,tapi aku tak penah pon topup touch n go kat mykad ni, sampai la satu kejadian, aku g amek sepupu aku, lpas amek tu,aku singgah kat petronas kat damansara damai, topap la kad touch n go(bukan yg kat mykad) kat mesin ATM maybank sebanyak RM100,sebab masa tu aku nak balik johor, dekat2 ngan mesin tu adela rack jual sunglass, lpas topup touch n go tu, aku tak masukkan dlm wallet kad tu, aku pegang, sambil tu aku belek2, berkenan, aku pon g bayar sunglass tu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 1,662 times, 4,595,028)

karaoke…

menyanyi karaoke yeah….setelah berbulan tak karok( karaoke )… mlm ni aku akhirnya karok, di sponsor(nanti2 byr balik) oleh encik izlan razi… dan encik arel…

tensen gak ar sbb xleh bwh lagu awie…sll leh je bwk kecuali lagu di penjara janji…ada part2 xleh bwk…

ni nyanyi lagu nur nilam sari xlepas… adoi…tekanan disitu…

tapi puas bile leh bwk lagu may-sendiri, wlaupun juz backup izlan time kat key tggi…

tp ok ar…sbb selalunye azab aku nak nyanyi key tggi tu klu mood aku ngah xsesuai ngan lagu tu…

anyway,thank kat arel sbb ko la aku ngan lan kua lepak mlm, da lame kitorg ni xkua mlm…

lan xkua sbb ade bini, aku lak xkua sbb xde membe nk diajak kua n kewangan xstabil…

thank…

jom layan

{prtm}

(Visited 17 times, 4,595,028)