satu lagi blog baru

kalau siapa yang perasan tu akan perasan lah, kalau siapa yang tak perasan tu saya nak bagi tahu yang saya ada satu lagi blog baru iaitu blog.alongxp.my

sebenarnya bukan satu je blog yang baru saya buat, masa saya setup blog baru ni, saya setup lagi 4 blog, campur blog yang saya nak tonjolkan ni, total saya ada 5 blog baru, menjadikan jumlah blog saya 9 blog saya.

sembilan blog? gila tak? yup… memang gila… macam mana saya uruskan masa nak handle 9 blog, well… kenalah belajar uruskan masa, panduannya kat sini. pengurusan masa secara efektif.

pengurusan masa efektif ni sangat berguna kepada semua orang pada zaman ‘bapak mahal harga barang’ ni. terutama yang buat part time blogger macam saya.

tambah penting benda ni kalau korang ni ibu bapa, macam mana nak didik anak, sambil jana pendapatan dari rumah dengan pengurusan masa yang betul. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 18 times, 4,593,162)

My December

Petang tadi dok bw, masuk la blog azhamvosovic, latest entri die masa tu This-ember… terus teringat lagu linkin park My December..

Tapi kan, along baru perasan yang youtube dah tukar wajah jugak… eeiii… xmalu,alongxp.com tukar wajah,die pon nak tuka jugak… hahaha… gurau je…

favicon dia pon dah lain dah..

p/s: bila dengar lagi linkinpark ni teringat zaman muda remaja dulu… hehehe

ok, jom kite g tengok apa jadi kat blog2 ainn, helmyunus dan kamsiah… like skali ni… fb.alongxp.com

Hasil carian :

(Visited 37 times, 4,593,162)