kontest muka ntah pape jer

mase aku tengah tdo, tetibe ade notification masuk fon, ngan mamai2 tu aku bukak n klik maybe, pastu td aku bukak balik kat fb.

huhu… ade gak blogger yang nak invite blogger suam2 ketiak cam aku ni… so aku pon dengan ini menjointkan diri aku…syarat2nye adelah :

  1. mesti jadi follower gua(dah, follower ke 117)
  2. letak pic gian ghairah korang yang tgah buat muker burok bebenor….ikot korang laa nak buat muker monyet ker…hidong babi ker..(opsss)…nak jelir ker….asalkan burok jer gua tngok muker korang …biar gua menyampah tgok muker korang..hahahha (contoh pic cam member aku kat atas tu…)(tengok kat bawah)
  3. citer pasal pic tu *x wajib*(tengok kat bwh gak)
  4. nyatakan entry kat blog nie yang korang shuker…..(aku suke yg ni –>cool)
  5. tag 2@3 blogger dan pastikan dorang taw dorang di tag (biar gempak ckit kontest nie) lagi ramai join…lagi laa gua rase nak bagi adiah besar2 dan bnyak2..(pokai laa gua nnti)(misszydian & panadol)
  6. jgan lpe letak link ke entry ni kat entry tersebut…mne taw ada orang nak join pas tgok blog korang…(join da contez)
  7. tinggalkan url entry tersebut kat ruangan komen..senang gua nak jejak
  8. kiss aku…….hhahahahah(gurau jer…tp kalau nak kiss gak bleh ..untok mereka yang comel jer…ahakz…)..(aku straight,bukan gay.. hahaha)

so inilah gamba muke aku yg cam ngah stim ala2 undertaker… leh agak kan aku yg mana 1? Continue reading

(Visited 24 times, 4,597,465)