Lukisan muka yang menarik

Dah bosan buat lukisan kat dinding sekolah? kat bus stop? kat kereta jirang yang budget hebat? dah tak tau nk lukis kat mana lagi? apa kata try buat lukisan muka macam diorang ni… mana tau boleh buat bisnes kan?

muka luka

macam dah tak de benda lagi dah nak dibuat…

bermuka-muka

yang ni bukan takat talam dua muka dah ni, talam bermuka-muka, sebab dia ada banyak muka diatas muka sendiri dan suka makan kuih talam

lukisan patung

ni kalau letak kat tengah-tengah taman, belum tentu orang percaya ni orang,bukan patung

dua muka

agak-agak dia ni lidah bercabang tak? hahaha

like avatar

ape buruk beno muka avatar yang sekor ni?

spiderman revolution

sah spideman ni pon makan rendang pak munawe ni… JPAM lupa nak inject die la ni

cyborg kapel

ni terminator versi baru.. diorang dah tak panggil terminator lagi dah, diorang bagi nama “photographer” haha

ni la wajah joker sebelum dia diraikan dalam majlis persaraan dia bulan lepas setelah umurnya mencecah 58 tahun

untuk iklan perfume fire ice for woman, pihak produksi tengah mempertimbangkan dia ni untuk jadi modelnya

Jom tgk gambar2 menarik di blog campur rojak

Hasil carian :

(Visited 416 times, 4,595,403)

Gambar yang memalukan

Orang kata, dalam gambar ada macam-macam cerita, gembira,sedih kenangan pahit dan manis, dan ada jugak yang memalukan kan?yang tu yang taknak tengok tu… rasanya orang yang ada dalam gamba ni mesti tak nak tengok balik gambar ni… mesti memalukan haha

jatuh tangga

Perrghh… sangat sakit dan memelukan… mesti sampai tua dia trauma bile tengok tangga kat pentas.

senak

serius senak…

sagat muka

cara mengukur kekerasan tayar dengan lebih tepat ke?

main tenis

ambikla… aku takut… ko la ambik.. eeiii… geli laa…

mabuk muntah

rasa-rasanya kawan dia yang 3 orang tu tak melakukan sesuatu yang baik kat org yang muntah tu lepas gambar ni diambik kan?

mabuk roller

perghh… satu roller coaster kena tempiasnya

stim semacam

lain macam je muka memasing, entah ubat apa yang ditelan agaknye ni

muka buruk

gabungan shin chan, hagemaru, naruto, einstein dan sape2 ntah lagi

 

Hasil carian :

(Visited 695 times, 4,595,403)

Macam serupa je…

Orang kata kita ni ada 7 kembar kan?tu orang kata la bukan saya kata… hahaha… tapi rasanya kebanyakkan gambar kat bawah ni bukan kembar.. hahaha

kembar makhluk

harryorang lamastar wars

sumber

 

jom kita ke blog gpatieabidfarrah yong dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 39 times, 4,595,403)

Muka yang ganas bila main gitar – part 2

sambungan entri hari tu… Muka yang ganas bila main gitar

die nyanyi lagu not rendah kot… tu yg die wat camtu,supaya pitching tak lari

 

 

 

baru rock beb.. hehehe

haaa… ni conform die nyanyi lagu leleh ni…

yeaarrgghh… rock habis… hahaha

harap2 lagu tu seganas muke die lah

haha… adakah die juga menahan kentut?

effect kena tiup angin ke ape ni?

hah.. tuuuu dia…

1 kod 1 memek muke ke bang?

macam2 hal la diorg ni… ok jom kite jengah blog acapzana admi, nabihan  dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 191 times, 4,595,403)