wajah disebalik karakter dalam filem dan tv

wajah disebalik karakter

Kita tengok wajah disebalik karakter dalam cerita kat tv dan filem. wajah disebalik karakter ni agak biasa walaupun ada gak yang tak sehensem saya. tapi takdelah sepelik dalam cerita tu. meh kite tengok.

wajah disebalik karakter darth vader

 wajah disebalik karakter darth vader dalam cerita star wars

wajah-disebalik-karakter

 wajah disebalik karakter darth maulray park

wajah sebenar pelakon resident evilwajah disebalik watak dalam resident evil 2 – matthew g taylor

 

wajah pelakonmartin lawrence sebagai big momma

 

pelakon disebalikwajah jim carrey sebagai grinch (mana 1 muka sebenar dia? hehehehe)

 

wajah dibelakangWajah sebenar karakter Rorschach(watchmen) – Jackie Earle Haley

 

muka sebenarWajah disebalik karakter faun(Pan’s Labyrinth) – Doug Jones

 

muka siapa sebenarnyaOrang yang sama ngan yang atas dalam cerita fantastic four plak… dia ni banyak melakonkan watak pelik-pelik dalam banyak sangat filem… nak jadi cam johnny depp kot. sampai orang tak tahu mana 1 muka sebenar dia

 

wajah sebenarwajah disebalik karakter dalam the wolfmanBenicio del Toro

 

muka yang sebenarWajah disebalik watak djinn dalam wishmasterAndrew Divoff pergh tak macam smart lak diorang ni makeupkan mamat ni, walaupun cerita tu tahun 1997

 

muka betulRobert De Niro dalam Mary Shelley’s Frankenstein

 banyak lagi sebenarnya.. nak siapkan 11 wajah disebalik karakter ni je pon dah makan masa sehari. takpe… daftarkan emel anda, nanti anda akan dapat emel update cerita terbaru ye..

Hasil carian :

(Visited 43 times, 4,598,893)