Doodle Mokhtar Dahari di google

Bila buka tab baru di google chrome, keluar paparan kat bawah ni, persepsi pertama saya bila tengok doodle ni, adalah “macam arwah Mokhtar Dahari je”, tambah tengok baju warna hitam kuning, nombor sepuluh, ada misai. Macam dia. Jadi saya klik pada gambar tu.

Doodle Mokhtar Dahari

 

Masa hover mouse kat gambar tu, dia ada keluar title “Mokhtar Dahari’s 61st birthday” bila klik tu, ni lah hasilnya. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 187 times, 4,597,465)