10 rekaan helmet yang best!!

kalau saya ada superbike, mesti saya buat atau cari rekaan helmet macam ni… fuuhh… memang menarik,tertarik diorang memang bom bom kebabom…

spiderman head

kalau ada helmet spiderman camni, mau ramai yang eksiden, sebab dok belek helmet ni

santa claus

eh, rusa santa dah mati e? die naik moto lak sekarang?

helmet senyum

kalau ni lah helmetnye, gerenti makcik yang berenti kat sebelah tu tersenyum secara tak sengaja kat korang hehe

ni namanya teknik menyergah orang, oleh kerana helmet dia full face, so dia tak boleh buat macam adnan sempit buat, so dia lukis kat helmet die terus

stitch jahat

cam kawan stich dalam lilo and stitch je

kemaruk lego

kemaruk lego agaknya mamat ni

ironman helmet

memang sesuai untuk kipas susah mati ironman

ghost rider

yang ni kipas susah mati penunggang hantu a.k.a ghost rider kot

watermelon helmet

hangin je polis dan jpj bila korang buat camni… cam saje je nak kenakan diorang

pac man

Hasil carian :

(Visited 290 times, 4,598,893)

8 Akuarium cantik dan unik

Biasa kita tengok akuarium dalam bentuk empat segi je kan? kadang-kadang je jumpa yang bulat, semua lebih kurang sama je. Saiz je yang berbeza… kat sini ada beberapa akuarium yang cantik dan unik ada yang boleh buat sendiri pulak tu. (sumber)

Bentuk geometri berulang akuarium Infinity membentuk satu visual metafora kepada kehidupan ikan di dalamnya. Kraftangan dari potongan kaca ni berkonsepkan pasu dan ianya memjimatkan masa dan ruang

Infinity Aquarium

Akuarium meja kopi

Cara membuatnya ada di Instructables  [link]

Coffee Table Aquarium

Sofa Aquarium

Harganya memang tak ingat punya mahal untuk sebuah sofa, $12000, harga malaysia? haha… baik beli kereta. [link]

Sofa Aquarium

R2-D2 Aquarium

Di ilhamkan dari robot terkenal di galaksi ini, R2-D2 ini menyimpan 1 3/4 gallon air akuarium di ruang tengahnya [link]

R2-D2 Aquarium

Bus Stop Aquarium

“AqurioMania” rekacipta asal dari brazil. [link]

Bus Stop Aquarium

Bathroom Sink Aquarium

Moody Aquarium Sink menceriakan mood korang bila melakukan rutin harian macam mencuci tangan dan memberus gigi dan akan membuatkan korang duduk dalam tandas/bilik mandi lebih lama haha. [link]

Bathroom Sink Aquarium

Old TV Aquarium

Ada tv crt lama? nak buang saya, tak buang semak? jadikan akuarium macam ni.. haha. [link]

Old TV Aquarium

Telephone Booth Aquarium

Benedetto Bufalino and Benoit Deseille telah berjaya menukarkan public phone kepada akuarium, errr… nak cari apa nak buat aquarium ek? haha. [link]

Telephone Booth Aquarium

ada idea untuk buat jugak?haha..

Hasil carian :

(Visited 188 times, 4,598,893)

10 Gadget menarik untuk pejabat

beberapa gadget menarik untuk pejabat anda…

mati bunuh

Dead Fred Pen Holder – yang ni korang takkan disabit kesalahan kerana membunuh.. jangan risau

 

Dead Fred Pen Holder

Military Bullet

Military Bullet Pen – agak2 kalau bawak ni,kena tahan ngan polis tak?

UNIQUE 50 Caliber Machine Gun Rifle Military Bullet Pen

tape holder – unik,tapi jangan salahkan along klu bos korang marah sbb letak kasut atas meja… hahaha

Scotch Shoe Dispenser with Magic Tape

phone holder

hand cell phone holder

Desktop  Hand Cell Phone Holder

business card

business card and pen holder

Metal Unique Desktop Pen/business Card Holder Office Girl

memo holder

Aksesori meja Tape Dispenser Pen Memo Holder Clip

Desk Accessory: Tape Dispenser Pen Memo Holder Clip Storage 

asah pensil

pengasah pensil berbentuk apel yang menggunakan bateri

Battery Operated Apple Design Pencil Sharpener

paper clip

Kitchen Sink Paper Clip Holder

Kitchen Sink Paper Clip Holder

murder ink

Sticky Note Pad and Pen Set

Murder Ink Sticky Note Pad and Pen Set

gelang getah

Rubber Band Holder

Suck UK Dead Mike Rubber Band Holder 

hehehe… suke tak? kalau suke, beli je… klik kat gamba atau link bawah gambar tu… skrg ni jom kita pegi melawat blog yun a.k.a shinju, chenta dan ~ aku dan die ~

Hasil carian :

(Visited 165 times, 4,598,893)

10 animasi flash yang mengagumkan, kelakar dan menyakitkan hati

Drum Machine

 

 Animasi ni simple… xde interaksi,cuma ada beberapa makhluk yang main gendang, menarik,tapi kadang2 terlintas dalam kepala otak “ape motif ni?”. aku rasa benda ni saje nak menghilangkan stress kot, sbb agak melekakan gak la bila tengok animasi ni… klik sini atau klik pada gambar kalau nak tengok videonye…

Hone Hone Clock

Nak kata seram pon ye… nak kata menarik pon ye… Secara asasnye… benda ni menunjukkan waktu semasa dengan manusia yang buat bentuk tu… memang terpukau gak la kan… sbb gerenti korg nk tgk bentuk nombor seterusnye macam mana lak kan? tengok kat sini atau klik gamba

 

 

Thank you

Anda terhutang budi? jangan bayar dengan body, bagi je flash animation ni kat diorg yg berjasa kat korang, mak, ayah, cikgu,juruteknik komputer cam saya.. hahaha… dan sape2 lagi… tapi.. harap diorg xmarah korg dengan ayat “dah la tu”.. hahahaha… tengok kat sini atau klik gambar

 

Salad Fingers

Pada along, klu korang xde benda nak buat… boleh la layan video ni.. sbb along fikir dari banyak sudut pon xfaham lagi motif video ni… hahahaha… korang boleh klik gamba atau klik sini kalau nak tengok.

 

Giri

Bukan cerita yang sesuai untuk tontonan umum, mengandungi aksi ganas yg tak berapa melampau… cerita mengisahkan pebunuhan dan dendam pada zaman dulu2 di jepun, perlawanan antara Samurai dan Ninja…

 

The last of the Dashkin

Konsep ceritanya lebih kurang cam kungfu panda gak, pasal die kehilangan ibu bapa die masa die kecik… Rasa cam bosan tapi xsmp ati nak tutup sbb nk tau ape kesudahan cerita ni… klik sini untuk mainkan animasi ni atau klik gambar.

 

There she is

Awek2 yg comel dan budget comel along rasa suka la kot tgk animasi ni.. tambah2 yang suke citer2 korea dan jepun… Ceritanya pasal seekor menatang(kucing kot) nak beli kan sekor arnab ni kek besday,nak sampaikan ke rumah die tu… mcm2 halangan… even dah nak sampai depan pintu rumah awek(arnab) ni pon, ade lagi halangan, tapi sampai gak la wlaupun last2 kemik gak kek tu… klik sini atau pada gambar

 

This is a Story About Two Guys and a Jigsaw Puzzle and Nothing More

seperti yang tertera pada tajuknye… cerita pasal 2 lelaki dengan jigsaw puzzle… tu je… hehehe… Cerita macam mana diorg nak selesaikan masalah kepingan terakhir… kalau nak tengok diorg ni mengarut,klik gambar atau klik sini

 

num1000 512kb cache mix

boleh dikatakan satu video music… animasi yang mengikut muzik lebih kurang… smart gak la… wlaupun pada sesetengah orang, akan terasa cam video tak de motif,tapi pada aku, video ni mungkin akan beri inspirasi… klik jelah kat sini atau kat gambar tu.

 

Super Mario Bros: Game Over

hahaha… ape yang bestnye video ni, along rase video ni,video scene disebalik tabir atau yang tak wujud dalam game mario yang dulu kita biasa main tu. nak tengok klik sini atau kat gambar ok?

 

ok,jom kite tengok blog pulak… blog fizah, ataicha dan dea

 

Hasil carian :

(Visited 208 times, 4,598,893)