hoi pompuan hipokrit,mulut tuut… meh sini kau…

bunyinye panas, tambah2 kalau baca time tengahari2 ni,perghh… panas je hati… tapi camne pon, benda memang betul… maknannya bukan aku sorg je yg nampak benda nih,tapi hasrisa pon nampak tau… ini berdasarkan entri die yang bertajuk Wahai Wanita hipokrit!! Lihat dalam dirimu!!!

 

jom kite tengok ckit ayat2nye :

(klik kat gambo ni utk baca seperuh hati… hehehe)

tapi cam hasrisa mungkin nampak kat pompuan je, atau mmg die taknak menyatakan jantina berlainan sebab die pompuan. oklah, disebabkan die pompuan, die tujukan kepada pompuan, so aku wakil lelaki nak tujukan kat lelaki lak. Yup, aku pon bukannye baik, aku pon penah buat salah gak, aku pon pernah gak bergaduh, aku pon pernah gak berdendam, membenci, mengugut dan ape sume. byk la kejahatan yang nyata dan tak nyata aku penah buat, yang orang boleh tengok ngan mata kasar atau mata hati, yang org xtau pon ade, tapi makin lama, aku sedar bnd2 tu makin menyusahkan hidup aku, aku try buang satu persatu, pergh..susah beb… lagi susah dari nak buat jahat. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 44 times, 4,600,382)