Kenapa saya pilih best mobile?

Kenapa saya pilih best mobile?

Kenapa saya pilih best mobile? kenapa saya begitu obses dan bersungguh-sungguh dengan best mobile ni?

Sebab saya tak tahu sampai bila hayat saya masih dikandung badan.

Dalam best mobile ada sistem yang membolehkan waris kita untuk meneruskan apa yang kita dah mula dan terus menjana pendapatan. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 110 times, 4,595,145)

Kemalangan maut marco simoncelli

Bukanlah niat utama aku untuk membuat entri yang berbentuk SEO, masa tengok berita tadi terfikir gak,kalau aku buat entri psl bnd ni mesti trafik aku jam cam dari round about subang menghala ke summit prade, kaw2 punya… tapi aku taknak lah disumpah sbb buat entri yg same org lain buat, so aku meneruskan niat aku untuk ke blog redmummy,pastu dari situ, aku bukakla blog pengomen2 kat situ. salah satu pengomen kat situ ialah yanmie,entri terbaru die psl marco simoncelli meninggal-mati selepas kemalangan, so aku baca2… pastu ada link video kat youtube.. tapi bila klik,dah diremove plak… aarrrggghh… bengang lak aku… so aku search lagi… mostly dah diremove, tapi aku dapat bukak satu video yang memaparkan pergerakan perlahan(slow motion) kemalangan tu. so aku pon tonton video tu. rasanya rugi lak klu aku xshare kan? mesti ramai yang nak tau punca kemalangan tu kan?  Continue reading

Hasil carian :

(Visited 97 times, 4,595,145)

Tragedi pokok tumbang…kakitangan bank maut…

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia, sebelum anda semua meneruskan membaca post kali ini, marilah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah… semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang- orang yg beriman, takziah diucapkan kepada keluarga arwah… Continue reading

(Visited 27 times, 4,595,145)