Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak….

Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni.

ayat awek main cara nak ayat awek ajak

Walaupun, pada akhirnya, entri yang keluar bila orang search tu akan membawa kepada entri INI. Jangan ingat orang tak boleh kesan apa yang korang cari tau… hahahaha.

Jadi macam mana boleh orang cari benda lain? jumpa yang lain?

Itulah skill seo yang korang kena study dalam Kitab Teknik SEO ni… berbaloi-baloi beb…

Ok, kita teruskan dengan cara nak ayat awek ajak…

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 7,429 times, 4,595,028)

Petua untuk tahan lama

Petua Untuk TAHAN LAMA.. – Sesuai untuk yang dah berkeluarga mahupun yang masih solo…….

Ewah ewah ewah…suka betul kalau bab-bab nak tahan lama nie, ya?

Ada la yang mula search petua untuk tahan lama bila bersama isteri la, petua untuk tahan lama pancut la, petua untuk tahan lama bila bersama la, petua untuk tahan lama malam pertama la,petua untuk tahan lama di ranjang la, petua malam jumaat la dan macam-macam lagi.

petua untuk tahan lamakalau petua yang tu, korang kena dapatkan buku petua ni
Continue reading

Hasil carian :

(Visited 320 times, 4,595,028)

Kenapa orang dulu anak ramai

Penah ada orang timbulkan persoalan kenapa orang dulu anak ramai. Kalau 12 orang anak tu kira biase je…
Kenapa orang zaman sekarang anak sikit? 5 tu dah kira ramai dah… standard 2 ke 3 orang je. Well… banyak sebabnya…sempena malam jumaat ni, saya buat 1 entri malam jumaat , jom kite tengok kenapa orang dulu anak ramai dan kenapa orang sekarang tak ramai anak.

ramai anak

Orang dulu…

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,549 times, 4,595,028)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 465 times, 4,595,028)