Isu makan dalam pampers

Isu makan dalam pampers

mungkin isu makan dalam pampers ni dah basi, mungkin dah beberapa minggu, mungkin dah beberapa bulan dah lepas, tapi… ada aku kisah?

isu makan dalam pampers

saya tulis pasal isu makan dalam pampers ni sekadar pandangan peribadi saya yang mungkin… mungkin boleh difikirkan balik dan dijadikan iktibar? mungkin la.

Kata orang yang upload, pengajur mengusik mereka dengan menggunakan pampers untuk makan kek.

makanan dalam pampers

Pada saya la… bergurau tu boleh… jangan kata pampers, nak guna mangkuk jamban pon boleh… tapi kalau kena dengan orangnya la… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 115 times, 4,595,150)

ni bukan makan gula batu,tapi makan batu bata

TERRY HAUTE: Seorang kanak-kanak mempunyai selera makan yang ganjil sehingga pernah memakan seluruh mentol lampu dan mengunyah bata seperti mengunyah biskut.

Natalie Hayhurst sentiasa terdedah kepada meracun dirinya sendiri kerana menghidap penyakit yang membuatkan dia berselera terhadap objek yang tidak boleh dimakan.

Seleranya begitu teruk sehinggakan kanak-kanak berusia tiga tahun itu hampir mati selepas memakan mentol lampu yang dicabutnya di bilik tidurnya.
Makanan kegemarannya ialah batu dan kayu. Dia pernah memakan hampir sebiji bata seolah-olah seperti memakan biskut coklat

(Visited 15 times, 4,595,150)

Lunch ari ni…

Fuh…lambat gile aku bangun tdo hari ni,kul 11 baru bgn,mlm td tdo kul 3 lebih, so bangun2 je msg si dia, tanye da bgn ke belum… ok,da bangun, da siap nak g keje da pon, ok lah… tetibe terasa nak membuang lak,lpas membuang,rs lapa la plak, tanye die,nak g lunch ke tak,die kate leh gak, so kitorg decide nk g KFC dpan tempat keje die, bile da smp sane, sekali xde parking lak, so aku drop die dulu,die g order. Continue reading

(Visited 15 times, 4,595,150)