Selamat Hari mak…

Aku panggil mak aku dengan panggilan mak, pagi ni aku da wish,korg da wish, yeee…mmg bukan mei je hari ibu,hari2 pon hari ibu,tapi bile di declare ada hari khas camni,time ni la nk wish, kang kalau hari laen wish kang mak aku letak tangan kat dahi aku kang… “demam?” hahaha… so kalau korg nk buat baik,nak bg hadiah,hari laen pon leh, cume aku sbg lelaki,kan ssh nk ucap benda2 camni,tggu ade hari yg sesuai la nk wish…hehehehe… so sempena hari ibu ni,aku persembahkan lagu ni kat mak aku dan mak2 korg gak.(mak aku baca blog aku,mak korg baca blog korg?haha)

 

 

Kasih Ibu – Burn

Ketika aku dibelai
Kasih sayang mu terindah
Kau tersenyum bila melihat diri ini Continue reading

Hasil carian :

(Visited 14 times, 4,600,176)