Kelajuan blog

Minggu lepas saya nampak tuan blogger area share status facebook seorang blogger shaklee, nurul aqidah azahar tentang kelajuan blog yang dia singgah sangat lambat nak loading

kelajuan blog

Jenuh menunggu, loading blog tak habis-habis… bak kata beliau, “tak jadi nak tinggalkan jejak“Memang benda tu biasa terjadi kepada banyak blog terutama blog blogger yang baru berjinak-jinak dalam dunia blogging.

Kenapa blog blogger baru? Blogger lama tak mengalami masalah macam ni ke? Eh, jadi… ade je blogger yang dah lama blogging pon menghadapi masalah tu.. antaranya Alongxp, walaupun dia dah berblogging sejak dari tahun 2006, tapi dia mula aktif pada tahun 2010. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 185 times, 4,591,163)