Status facebook binatang

Cuba korang bayangkan binatang-binatang ada akaun facebook, agak-agak ade tak camni status facebook binatang – binatang tu?
NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu!
KUCING BETINA: “Anak I yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
AYAM : Kawan2…kalu esok gua tak update… maknanya gua dah selamat di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk gua ye beb

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. conform pasni gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa
KUCING: Baru je add awek bulu lebat sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la…die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye… wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah ko… arrggghhh… stress !!

 

Hasil carian :

(Visited 561 times, 4,595,150)