Macam mana nak cebok kalau macam ni?

Asalnya aku nak letak gamba sape ntah pelakun yang belakon dalam cerita kongsi tu,kan ada part yang jari dia putus masa dia nak tarik pedang tu kan? yang lepas tu dia ada cakap camne dia nak cebok kalau jari dia tak cukup 1, so aku pon google la kat images, so ini lah hasilnya (klik kalau tak takut)

sebenarnya aku nak tunjuk gamba ni ha…

pergh… ni mesti tak boleh main boling ni,dulu aku rajin simpan kuku ibu bari, senang nak kopek apa2… tapi tiap2 kali aku main boleh,kuku tu mesti patah. stress wooo…

Hasil carian :

(Visited 141 times, 4,597,465)