Komisen pertama dari mobicow

Komisen pertama dari mobicow

Alhamdulillah, komisen pertama dari mobicow dah masuk ke akaun paypal saya pukul 3 pagi semalam, lama tak merasa duit dari berblogging nih.

komisen pertama dari mobicow

Tak banyak, tapi cukup untuk bayar 1 dari 3 server saya untuk 1 bulan. Komisen pertama dari mobicow ni nampak tak banyak, tak sampai 10 usd pon, tapi itulah yang bagi motivasi untuk saya berblogging dengan lebih rajin.

Apa benda mobicow ni?

Mobicow adalah satu salah satu platform pengiklanan di blog, tapi untuk mobile je, lebih kurang macam tulah ayat mudahnya, maksudnya, hanya pengguna yang melayari laman web atau blog kita menggunakan telefon je yang akan jumpa iklan dari mobicow ni.

Apa yang best guna mobicow ni?

Bestnya adalah, minimum payout dia adalah usd 5 dan ianya automatik, setiap 15 haribulan. Tapi kita kat malaysia ni akan terima pada 16 haribulan sebab perbezaan masa antara kita dan mereka.

Jadi senanglah kerja kita, mula-mula register sebagai publisher, lepastu pergi ke add site disebelah kiri, isi apa yang patut, pilih jenis ads yang kita nak, yang ni kena banyak membaca sikitlah. copy code dia ke dalam laman web atau blog kita lepastu tunggu dia approve site kita. Biasanya dalam masa 24 jam je.

Kalau web kita dah approve, dah, rileks, teruskan berblog dan naikkan trafik blog je, sebab code dia kita dah masukkan dah tadi.

Sesekali bolehla kita jengah earning kita. Untuk mendaftar sebagai publisher klik sini Publisher

Tu dari sudut publisher, iaitu blogger atau webmaster. kalau bagi advertiser, apa yang best,

Deposit minimum dari usd 5 sahaja, jadi, berbaloi untuk dicuba, kalau tak puas hati, rugi sikit je.

Penerangan lanjut boleh tengok kat http://www.mobicow.com/faq.html

Untuk mendaftar sebagai advertiser, klik sini Advertiser

Nota kaki: ada pihak yang tak senang hati dengan blog-blog yang dipasang iklan, katanya blogger malaysia miskin, siap bandingkan antara blogger malaysia dengan luar negara. Jawapan saya, saya dah berblogging lebih dari dari 5 tahun, banyak yang saya tempuhi yang dia tak tahu. Janganlah kerana 1 blog buat taik, semua blogger ko nak marah, ni punca pendapatan kami, ko ada punca pendapatan sendiri.

Hasil carian :

(Visited 126 times, 4,595,402)