Kodak Ektra: Handphone keluaran kodak

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca blog alongxp.com, dah tau belum pasal kodak ektra? handphone yang dilahirkan oleh kodak?

Abang-abang, hakak-hakak, pakcik makcik mesti tau kodak kan? Dan majoriti orang melayu, bila sebut kodak, diorang akan bayangkan benda ni kan?

kodak ektrawalaupun belambak brand lain, dan yang di beli pun bukan brand kodak, sama ada fujifilm ke agfa ke alongxp ke, tetap gak di panggil kodak “beli kodak yang brand fuji” watdehei?

film-kodak

Nak cerita sikit meriakkan diri sikit, abang merasa la zaman guna filem ni, masa tu kalau nak g event malam, beli filem yang iso tinggi, 400 ke, kalau nak g event siang, beli yang iso rendah, macam 100.

Pastu amek gamba sampai 36 keping je. Esok g kedai ‘cuci’ filem, lusa g amek.

“alaaa… tak jadi” antara ungkapan zaman tu bila gamba yang diambil tak jadi, gelap ke terlebih terang ke.

Korang, budak-budak zaman sekarang mana merasa benda-benda tu semua.

Ok, kembali kepada cerita pasal telefon kamera kodak ni balik.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,552 times, 4,595,148)

Kodak ektra : Handphone keluaran kodak

Dikatakan bahawa pada 20 oktober haritu, kodak dah melancarkan kodak ektra,sebuah kamera yang direkabentuk kepada mereka yang gilakan fotografi, terutama menggunakan hanphone.

Kodak ektra ni merupakan smartphone kedua dari kodak selepas Kodak IM5 yang tak mendapat sambutan agaknya.

kodak ektra

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 91 times, 4,595,148)