abang long a.k.a alongxp is celebrity

ye… akhirnya… rahsia aku terdedah jugak yang aku ni adalah celebrity… nape? korg tak caye ke? tul la… tak caye tengok nih…

haha… ni hasil penyelidikan aku kat klout la nih… klout ni adalah application untuk menganalisis level korg dlm bertwitter. ari tu level aku explorer, ni da naek pangkat jd celebrity, ni sume gara2 aku start pkai blackberry ar ni… sebelum ni aku bertweet guna sms je.  memula pkai sms tu ok la… lame2 aku mule rs susah bile aku nk reply, nk mention(@), sbb aku kena copy atau ingat name org tu, kalau pkai web mobile lak,snang ckit, tp lembab nye la plak nak kena tahan… mana boleh tahan. Continue reading

(Visited 13 times, 4,595,031)