Lunch ari ni…

Fuh…lambat gile aku bangun tdo hari ni,kul 11 baru bgn,mlm td tdo kul 3 lebih, so bangun2 je msg si dia, tanye da bgn ke belum… ok,da bangun, da siap nak g keje da pon, ok lah… tetibe terasa nak membuang lak,lpas membuang,rs lapa la plak, tanye die,nak g lunch ke tak,die kate leh gak, so kitorg decide nk g KFC dpan tempat keje die, bile da smp sane, sekali xde parking lak, so aku drop die dulu,die g order. Continue reading

(Visited 15 times, 4,593,910)