lu langsi bro…

ari jumaat ari tu aku ajak sorg kawan aku g lepak minum sbb nak tengok surat yang die baru dapat, dok berbual2, tersebut la name sorg lagi kawan kitorg, “gebang” la senang aku letak name die, so takde la kawan2 laen terasa,sbb dlm ramai2 kawan2 aku,si gebang ni je yang suke ckp besar, cerita meletup2. yang laen tu suke gak bercerita, tapi most of them mmg diorg cerita benda yang betul,da n diorg buat ape yang diorg ckp. tapi mamat ni, carita nak buat itu, nak buat ini,tapi tak buat2. kadang cerita kecik,tapi die punya cerita macam bangunan besar, kalau cerita psl cacing,die punya gempak tu, mcm die jumpe ular sawa.

dan dalam byk2 kawan2 die, aku je yg selalu sound direct, selalu tegur direct. Hari tu,membe aku yang minum ngan aku ni bgtau, si gebang bengang ngan aku, die kate aku langsi…

tersenyum aku bile dengar. ni kali ke 3 aku dengar org kate aku langsi, 2 kali mmg org tu sms(ckp dpan2 xbrani la plak),skali ni aku dgr dari mulut org laen.

situasi pertama org kata aku langsi : Continue reading

Hasil carian :

(Visited 140 times, 4,593,912)