Terjebak kerana perempuan ini

Terjebak kerana perempuan ini

Terjebak kerana perempuan ini adalah ungkapan yang terlintas dalam kepala otak ini selepas kejadian yang pertama ini.

Tapi tak apa, walaupun saya dah terjebak kerana perempuan ini, tiada setitik penyesalan pun yang lahir dalam hati ini, malah saya bersyukur kerana telah terjebak kerana perempuan ini.

terjebak kerana perempuan ini

gambar hasil google imej

Ribuan… tidak, jutaan terima kasih saya nak ucapkan kepada perempuan ini kerana buat saya terjebak dengan benda yang agak susah nak jumpa orang sekarang buat ni. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 80 times, 4,591,269)

duit…alternator…duit…alternator…

huh…aku br balik dr foo auto elctric,workshop berkaitan benda2 elektrik yg mmg sll aku g kat banting nih klu ade ape2 problem,lampu tbakar ke signal xidup ke hape ke…  k,citer psl alternator nih… citernye bermula malam td… semalam seharian aku xkua g mane2,so aku xstart ar keta…last aku kua ari sabtu malam ahad…masa tu,berdasarkan pada bacaaan Continue reading

Hasil carian :

(Visited 769 times, 4,591,269)