Kenangan masa sekolah rendah

kekadang aku teringat kenangan masa aku skolah dulu, teringat masa tadika, aku tadika dulu kat taski abim,pegi tadika naik van,kat blok umah yang aku tinggal,kitorg bertiga aku, firdaus,min. sesame turun pakai baju ijau, selalunye kitorg dok blkg, dan dulu aku selalu kena buli,beg aku beg kain,diorg beg keras,aku dihimpit. hahaha

firdaus pindah masa nak masuk darjah 1…masa tu mana la amek tau name penuh org laen, name penuh sendiri pon berminit2 kalau nak tulis, so tak ingat la name penuh die, gamba ade,tapi kat umah parent aku, pastu bapak min meninggal masa die darjah 2, orang yang alim, meninggal masa balik dari masjid, kena langgar. then die pindah ke perlis, ngan min ni aku da jumpe da kat fb, sbb kitorg keep in touch smp thn 2000 kalau tak slh, so aku ingat la name penuh die, dan die guna nama penuh die kat fb,so senang la nak cari.

kenangan masuk sekolah rendah, hari pertama sekolah, aku pakai seluar pendek, zaman dulu2 kan camtu,zaman skang ni da xde da budak pakai seluar pendek g sekolah, budak2 sekolah sjkc ade la aku tengok pakai seluar pendek. Aku pakai seluar pendek tu 1 hari je, Continue reading

Hasil carian :

(Visited 162 times, 4,591,267)