kecoh kat sana sini kena hack – kenapa ek?

kena hack

sana sini aku baca post list blog yang bakal kena hack, memasing da tuka password… yakin ke cara tu selamat? korg kunci pintu dpan tu da yakin ke selamat?

tapi nak buat camne kan? tu je la pon yang boleh buat, tapi… korg backup tak blog korg tu? korang search tak camne nak protect blog korg dari di hack? korg search tak camne blog dihack?

aku pon tak pandai gak benda2 ni… so aku pon takleh nak buat ape, kalau blog aku ni kena hack, terpaksa la aku setup balik. hehehe

anyway,klik list ni http://www.gengblogger.com/apollo.txt, list yang kononye blog2 ni akan dihack, mesti owner2 blog ni tak senang duduk, hehehe ok lah, aku nak g mandi, kpd hackers, jgn la hack blog aku ni, your my friends, korg hack web2/portal2 org2 kaye yang mengabiskan duit org lain je dah la.

p/s: salah satu tips aku,elakkan login blog ke fb ke emel kat guna public wifi cam kat mcd ke kat kedai ke,sbb hackers leh ‘intai” ape yg korg buat melalui network tu.

ok? {prtm}

(Visited 49 times, 4,597,343)