Pengalaman kena chicken pox

Lama tak update blog…  etri ni sendiri dah seminggu lebih terperap kat draf.. puncanya kena chicken pox.. Kena chicken pox bukanlah benda yang pelik kan? Tapi agak pelik dan seksa bila umo dah lebih suku abad baru nak kena chicken pox ni.

Ianya bermula mungkin dari mrs.alongxp, tapi doktor yg check dia cakap tu bukan chicken pox,tapi sejenis virus dlm kerabat chicken pox gakla. Lepas 2 mggu die kena saya dan harith lak kena.. tapi harith kena tak sampai 3 hari dh kering… saya kena sampai dkat 2 mggu tak kering lagi.

kena chicken pox

Yang buat seksa tu sebab chicken pox tu datang sekali dengan pakej demam. Demamnya teruk lak tu seminggu lebih tak baik-baik. Ada petua orang tua-tua kata jangan mandi kalau kena chicken pox. Saya pon spesis kalau demam memang tak boleh mandi kalau mandi makin lambat demam tu nk baik. Adalah 1 hari tu,sy dah tak tahan gatal… saya mandi gak. Esoknya demam makin melampau… suhu badan naik jadi 39.7ºc. Dah kena dok kat unit kecemasan tu 3 jam,masuk air sebotol.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,553 times, 4,595,401)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 433 times, 4,595,401)