Berhati-hati bila guna LPT2

Assalamualaikum dan hai pembaca blog alongxp.com, sebelum kita teruskan membaca, ingin saya ingatkan, berhati-hati bila guna LPT2

hantu lpt2

gambar sekadar nak takut-takutkan korang

Kenapa saya suruh berhati-hati bila guna LPT2 ni? Bukan saya yang suruh sebenarnya, Ketua Ketenteraman Awam dan Trafik Terengganu, Superintendan Kamaluddin Mohamad yang kata Continue reading

Hasil carian :

(Visited 195 times, 4,595,150)

Kemalangan maut marco simoncelli

Bukanlah niat utama aku untuk membuat entri yang berbentuk SEO, masa tengok berita tadi terfikir gak,kalau aku buat entri psl bnd ni mesti trafik aku jam cam dari round about subang menghala ke summit prade, kaw2 punya… tapi aku taknak lah disumpah sbb buat entri yg same org lain buat, so aku meneruskan niat aku untuk ke blog redmummy,pastu dari situ, aku bukakla blog pengomen2 kat situ. salah satu pengomen kat situ ialah yanmie,entri terbaru die psl marco simoncelli meninggal-mati selepas kemalangan, so aku baca2… pastu ada link video kat youtube.. tapi bila klik,dah diremove plak… aarrrggghh… bengang lak aku… so aku search lagi… mostly dah diremove, tapi aku dapat bukak satu video yang memaparkan pergerakan perlahan(slow motion) kemalangan tu. so aku pon tonton video tu. rasanya rugi lak klu aku xshare kan? mesti ramai yang nak tau punca kemalangan tu kan?  Continue reading

Hasil carian :

(Visited 97 times, 4,595,150)