gambar : bulatan keliling bulan

Pukul 10 lebih td aku bwk wife aku g hospital,die demam dpd ari jumaat xkebah2… so bwk g hospital,kena masuk air,tengah2 dok tggu tu, dpt msg kat group bbm,soh tgk bulan, so aku tengok la, aku cuma nampak bulan penuh je… tapi aku dah agak, mesti terjadi fenomena benda yang sama cam tahun lepas, tahun lepas aku ada shoot benda ni… korang boleh tengok kat wall foto aku, kalau korang xleh tengok, add la aku dulu.. insyaAllah aku accept. kalau xleh add, inbox aku ye? ni la gambanye…


 

serius ly masa aku shoot ni, punya la payah, aku siap baring kat garaj parking umah aku lg masa shoot nih… berpeluh2 aku dok cari setting nak shoot benda ni,file asal gamba ni aku xjumpe aku letak mana… so aku xleh nak bagi exifnye… cuma yang aku ingat,aku pakai iso tinggi, mungkin 1600. bile aku tanye google,aku jumpe ni(yang aku dah translate)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 82 times, 4,598,893)