review blog mrhanafi.com

review blog mrhanafi.com

Ye, hari ni adalah giliran untuk saya review blog mrhanafi.com pula selepas saya review blog sensasi2020.com. Blog mrhanafi.com adalah blog nombor 8 dalam senarai blog ahli best blogger network, satu group whatsapp yang banyak memberi kebaikan kepada ramai blogger.

Group whatsapp ni mempunyai ramai blogger-blogger yang otai tapi tak sombong malah tak kedekut ilmu dan rajin membantu ahli group.

Kalau nak join group whatsapp best blogger network ni, boleh klik pada link ini >>best blogger network<< dan contact admin group whatsapp tu untuk di masukkan ke dalam group. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 528 times, 4,598,893)

Kenapa saya pilih best mobile?

Kenapa saya pilih best mobile?

Kenapa saya pilih best mobile? kenapa saya begitu obses dan bersungguh-sungguh dengan best mobile ni?

Sebab saya tak tahu sampai bila hayat saya masih dikandung badan.

Dalam best mobile ada sistem yang membolehkan waris kita untuk meneruskan apa yang kita dah mula dan terus menjana pendapatan. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 111 times, 4,598,893)

Doodle Mokhtar Dahari di google

Bila buka tab baru di google chrome, keluar paparan kat bawah ni, persepsi pertama saya bila tengok doodle ni, adalah “macam arwah Mokhtar Dahari je”, tambah tengok baju warna hitam kuning, nombor sepuluh, ada misai. Macam dia. Jadi saya klik pada gambar tu.

Doodle Mokhtar Dahari

 

Masa hover mouse kat gambar tu, dia ada keluar title “Mokhtar Dahari’s 61st birthday” bila klik tu, ni lah hasilnya. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 188 times, 4,598,893)

Rumah baru,kehidupan baru…

huhu…siap gak aku membasuh untuk pusingan ke-3,hahaha…tu byk lg yg menanti utk d basuh,ni sume sbb aku pindah umah, aku tak pandai nak mengemas,klu org lain mengemas umah amik masa 1 jam,aku amik masa 1 ari,tu pon org tgk cam tak mengemas,so masa aku nk pindah,aku mintak jasa baik staff2 skolah aku,lbh kurang 5 org ar, utk kemas umah aku, aku bukak kunci,aku tinggal,diorg dtg,kasi setle,tp aku lupe nk bgtau, bilik aku takyah kemas sbb kain bj aku bersepah, so aku balik la,tgk2 bilik aku da setle, adeh…habis bj kotor ngan bj bersih diorg rojak skali, huh…tp xpela…klu nk tggu aku, ntah bile lak nak siap kan?

Aku pindah atas 2 sebab utama(maknanya ada la sbb kecik lain gak),1.aku tak mampu nk byr sewa umah tu sorg2, yg ke 2 sbb aku nk tinggalkan kenangan manis kat umah tu, masa aku pindah tu,aku angkat barang,tetiba rasa sebak, masuk umah br, ada gak sebak,tp aku keras kan ati aku, aku nekad, pindah nye umah baru ni, aku adalah aku yg baru, aku nk jd lebih baik dr yg dulu, aku nak bina idup baru, yg lepas tu aku nak tinggalkan kat blakang, tp mcm mana pon sesekali aku kena toleh gak blkg,supaya kesilapan yg dulu takkan aku ulang lg.

kali ni aku nekad, aku nk tumpukan pada apa yg patut aku tumpukan sambil tu,aku nk enjoy ngan benda2 yg aku tak dpt buat sblm ni, huhu… ka r… nak tdo…sok nak keje…

(Visited 64 times, 4,598,893)