Buka kedai online tapi tak ada stok?

Buka kedai online tapi tak ada stok?

Buka kedai online tapi tak ada stok? Ye saya yakin anda yang buka link ni mesti ada pengalaman atau baca atau dengar ada orang beli barang online, dah bayar dah, pembelian dah confirm, tunggu punya tunggu, barang tak sampai-sampai.

Bila tanya dengan penjual online tu, dia kata dia belum ada stok, masa tu mesti korang nak marah, macam mana dia boleh buka kedai online tapi tak ada stok kan?

buka kedai online tapi tak ada stok

Kaki beli barang online mesti penah merasa pengalaman macam ni, sekurang-kurangnya sekali kan?

saya pon pernah kena benda ni, masa nak beli tablet lukisan digital, sebelum saya beli dengan penjual yang saya cerita dalam entri tu, saya dah beli dengan penjual lain, beli siang, malam tu dia emel kata stok tak ada, mintak refund, lambat sangat baru dia balas. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 160 times, 5,301,694)

Kedai runcit online

Terfikir pasal kedai runcit online ni bila saya keluar kejap pergi kedai depan tu time kerja, terfikir kenapalah kedai tu tak buat kedai runcit online sekali? Kalaulah semua kedai runcit yang ada kat malaysia ni ada perkhidmatan beli online kan bagus.

Jadi orang tak perlu nak susah payah beratur pergi bank nak ambil duit semata-mata nak beli benda kat kedai runcit.

Contoh situasinya macam ni lah… andai kata seorang suri rumah yang ada anak berumur 6 bulan nak masak. Tiba-tiba baru perasan santan habis. Nak pergi beli, duit tak cukup pulak, kena ambil duit dulu kat bank.

Jarak kedai runcit dengan rumah dalam kurang 1 kilometer, tapi jarak bank dengan rumah dalam 5 kilometer. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 299 times, 5,301,694)

kedai vapor banting

kedai vapor banting

ada apa dengan kedai vapor banting? kenapa saya buat entri kedai vapor banting? ni punce dari entri pasal gulung kanthal vapor yang saya buat duluuuuuuuuu~~~ entri tu saya buat sekadar nak luahkan kejayaan saya buat benda tula.

Tapi dari entri tu, adalah orang search keyword “kedai vapor banting” dan membawak ke blog ni. ditambah plak, minggu lepas ada orang komen kat page alongxp (jangan tak like!!!) mintak saya tengok kat twitter, tapi lepas seminggu baru saya tengok page tu dan twitter saya tu dek kerana kesibukkan setup blog pelik.info yang saya akan jadikan blog kedua saya yang berniche pelik hehehehe

ok, berbalik kepada kedai vapor banting, kedai mana yang saya biasa pergi untuk beli flavour vapor atau barang lain berkaitan vapor kat banting ni? haaa… nilah kedainya…

kedai vapor banting

nama kedai ni jackshop 27(kot)… kat bawah ni plak muke ownernye yang bernama nazif..

nazif vapor banting

domain murah

(Visited 141,065 times, 5,301,694)

korang boleh roger die melalui page die tulah… jangan terpedaya dengan misai dan janggut die tu, nampak je menakutkan, tapi sangat friendly… aku jadi pandai menggulung wick ngan kathal dulu ngan bantuan dia ni la… kalau nak ikutkan banyakla dia membantu saya dalam memvapor ni. tulah sebabnya saya buat entri ni.

matlamat utama untuk membantu sape yang mencarik kedai vapor banting, sambil menyelam minum air, ni gak peluang nak balas budi…

bukan takde kedai vapor lain kat banting ni, tapi…. saya lebih selesa pergi kedai si nazif ni..servis atau cara die memuaskan hati pelanggan tu la yang bagusnya dia ni…

tak tahu nak describe macam mana lagi… tapi kedai ni kat kawasan uptown banting nila…

uptown banting

ok, kedudukan kedai ni boleh klik kat link ni untuk dapatkan koordinat gps kedai vapor banting ni. <<koordinat kedai vapor>>

ingat nak tunjukkan gambar kedai tu dari atas, tapi google map tak update lak… jadi ni jelah yang saya boleh guide untuk cari kedai vapor kat banting ni. harap dapat membantu.

kalau membantu, share lah entri ni ye.. mekasih

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,818 times, 5,301,694)

Hasil carian :

(Visited 515 times, 5,301,694)

camera online shop

mungkin ramai dah tau, mungkin gak ramai yang tak tahu… so aku nak tunjuk/bgtau satu online shop atau kedai online bagi kamera dan aksesori kamera, kat sini macam2 ada… kamera,tripod, filter, speedlight/flash,bateri, beg,memori kad, dan macam2 lagi lah…

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!

harganya berpatutan, bile tengah ada sale tu, harga dia mmg kaw2 murah lah, smp gosok mata 4-5 kali lah… pastu kalau jumlah pembelian kita lebih dari RM50, kos penghantaran adalah percuma…

dah tentu ada yang akan bertanya “boleh percaya ke?” ya sudah tentu… dah berkali-kali dah aku beli barang kat web ni… pernah sekali, sorg blogger ni mintak aku tolong die belikan satu kamera… masa tu dia tengah lebat, so aku suggest nikon D90. masa tu harga kamera tu tak masuk lens 3.2k. aku nekad beli… yup sampai pon… hehehe…  kalau korang nak tahu harga ke nak beli ke… memang kat shashinki ni la aku cadangkan…

ok,sekarang aku cadangkan korang g jalan-jalan kat blog eja, muse dan pjah ,jangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

(Visited 59 times, 5,301,694)