saya nk autoping!!!

Ok, sempena penjenamaan semula blog ni/ tuka domain ni, aku bukak lagi offer untuk korg daftarkan blog korg untuk di autopingkan ke fanpage blog ni. kalau korg tak faham camne, korg boleh pegi page blog ni, dan korang boleh tengok, banyak entri2 dari blog2 lain yang diautopingkan kat situ, bermakna, setiap kali diorg update blog diorg atau tambah entri baru kat blog diorg, secara automatiknye, entri tu akan terpapar kat page blog ni.

syarat2 nk join benda ni segmen ni: Continue reading

(Visited 44 times, 5,227,508)

442…

wohooo…mst ramai yg ingat formasi bola sepak kan?sori la der…aku ni kaki kerusi,xpandai maen ape2 game yg melibatkn kaki,puas la blajo, xpandai2 gak… ni…aku nk citer psl pengikut aku da 442 utk google friends, n utk network blog pon da 42(gambar diambil jam 2.40 pagi),tersedar dr tdo cam berdebar2…

Continue reading

(Visited 15 times, 5,227,508)