karaoke…

menyanyi karaoke yeah….setelah berbulan tak karok( karaoke )… mlm ni aku akhirnya karok, di sponsor(nanti2 byr balik) oleh encik izlan razi… dan encik arel…

tensen gak ar sbb xleh bwh lagu awie…sll leh je bwk kecuali lagu di penjara janji…ada part2 xleh bwk…

ni nyanyi lagu nur nilam sari xlepas… adoi…tekanan disitu…

tapi puas bile leh bwk lagu may-sendiri, wlaupun juz backup izlan time kat key tggi…

tp ok ar…sbb selalunye azab aku nak nyanyi key tggi tu klu mood aku ngah xsesuai ngan lagu tu…

anyway,thank kat arel sbb ko la aku ngan lan kua lepak mlm, da lame kitorg ni xkua mlm…

lan xkua sbb ade bini, aku lak xkua sbb xde membe nk diajak kua n kewangan xstabil…

thank…

jom layan

{prtm}

(Visited 17 times, 4,600,176)