pemandu wanita kereta kancil di putrajaya

kepada pemandu kereta kancil di putrajaya, atau pemilik kereta kancil,seorang wanita, memandu diputrajaya, sila berhati-hati kerana anda di cari, ini adalah berdasarkan statistik atau analytics di blog saya ni. haha…

ape kes la awek2, makcik2, akak2, adik2, puan2, cik2 yang memandu kancil kat putrajaya ni oi? korg wat drift ke hape sampai ada org search korg nih… hahahaha..

kereta kancil

ni ha… korg tengok la… macam mana la korg leh termasuk dalam pencarian kat blog aku nih… hahaha… so pemandu2 kancil, wanita terutamanya, bila memandu di putrajaya tu, sila memandu dengan berhemah ok? kang xpasal2 pasni, nombo plat plak yang masuk dlm blog aku ni kang… heheehe…

(Visited 34 times, 4,593,159)

malu…aku malu… malu… maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia utk sume… sebenarnye sy xplan nk wat post ni, sbnrnye sy da sediakan post yg akan dipublish pukul 1512, n sepatutnye entri tu publish pagi ni… pukul 0812 ni…(<–ayat mukadimah…sopan je, ni da start emo–>)tapi disebabkan telah terjadi 2 perkara yg memalukan aku smlm … so aku nk gak taip entri ni…

AKU MALUUUUU!!!!!

ceritenye macam ni… :Weary:

Continue reading

(Visited 32 times, 4,593,159)