Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana

Tadi aku bukak la page blog ni kat fb dan aku nampak entri dari syuxermelankolia yang diautoping ke page tu. So aku pon bukak la link tu… die buat entri pasal segmen review dalam review, huhu…macam menarik, so aku pon nak join gak la…

ok,ni syarat2nye…

  • Buat entri bertajuk “Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana” (siap)
  • Letak header aku tu…dan linkkan ke entri ni.(klik pada header/banner wacanaku tu)
  • Bagitau la sikit kenapa nak di review…
  • owh…senang, aku nak direview sebab aku nak tau kekurangan2 yang ada pada blog aku ni yang perlu dan yang mampu aku perbaiki, mana yang patut aku kekalkan dan aku ubah, dan nak tau kelebihan atau apa yang ada yang boleh dijaikan sebagai satu kelebihan pada blog ni.(sikit kan?hehehehe)

  • Dah siap buat entri….tinggalkan link ke entri ni…ENTRI NI je tau…(entri kat blog wacanaku,ok, siap)
  • terima kasih

    (Visited 13 times, 5,302,248)

    SEGMEN: DIY!


    header comel
    • Letak header ni kat entry korang dan link-kan kat entry ni.(siap)
    • Tajuk SEGMEN: DIY! (siap)
    • Tak kisah nak follow atau tak blog Opera Hidup ni. Tiada paksaan :)(siap)
    • Kemudian jawab soalan ni dengan nada spontan dan santai, tak perlu formal and protokol sangat nak jawab. hehe. Barulah tak tention nak baca. “Saya” dalam soalan dibawah ni adalah diri korang ye.(siap)
    10 fakta tentang diri saya. Continue reading
    (Visited 13 times, 5,302,248)

    Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin

    How to join?

    1. Buat satu entri khas “Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin“(kaw tim)

    2. Follow blog ini. Ala, bukan susah pun nak follow kan? Just click button follow kat sidebar tu je.(aku jumpe fbnye je..so aku like la)

    3. Copy paste header ini and please be ensure that header di bawah ini link dengan blog ini.(tu aku da letak da…)


    4. Give me a reason/s why should I choose you as my bloglist. Kalau korang rasa soalan ini terlalu mencabar minda, maka abaikan. Kalau korang nak ambik hati aku, korang boleh puji-puji aku kat dalam entri tersebut. Depends on your own creativity.
    (sebab aku org pertama yg komen kat entri ko ni,hahaha… lgpn aku mmg suke join segmen2 nih, support blogger laen,terutama yang baru2 nih…mcm la aku ni lame sgt kan?hahaha.

    pastu ko sbg org yg lebih muda kena la hormat pada aku yg da tua ni,so xyah pening2,masukkan je aku dlm bloglist ko,hahaha)

    5. Sila tinggalkan link entri blog korang kat ruangan comment dalam entry ini.(ok,jap lagi aku buat…)
    p/s : Tak perlu tag kepada rakan-rakan blog yang lain. Kalau korang nak tag pun takpe. Depends.(jgn risau,part ni yg aku paling suke skali…hehehe) ok,mcm biasa, diambil dr port drop link aku,dan aku memilih secara warak rawak, so dengan ini aku tag.

    mimiekucayang , amoy cantek , air batu champur , nadia , salwaismail , irwanmiswan

    najwa hazwani , pedih kot! , mencari cinta ilahi , melvister , comey

    linteddy , genit , cammylia , tulip putih , tiqo , ajid

    ok,aku da tag diorg, jap lagi aku bgtau diorang k?

    (Visited 31 times, 5,302,248)