Jam penggera masalah

Kenapa jam penggera masalah lak? Sebab jam penggera ni untuk orang yang bermasalah macam saya… saya boleh tahan mata dari tidur tapi seksa nak bangun… yang paling best sekali… saya boleh jawab call masa tdo… boleh teks(sms,whatsapp,wechat dan sebagainya) lpas tu tdo balik, bangun tdo saya tak ingat ape…
Paling menarik sekali,bapak saya call waktu awal pagi(subuh kot) kata pakcik saya mrninggal… entah ape saya jawab dengan confidentnye, then sambung tdo balik… bile bangun tdo balik saya tak ingat ape…lpas beberapa minggu, saya balik balik kampung, isteri arwah pakcik saya dtg rumah parent saya, die ckp psl kenduri arwah… nasib baik pulak mulut saya tak lancang ms tu tanye kenduri siapa… takde pulak saya tanya mana pakcik saya tu… selalunya mulut saya ni tanya… bile makcik saya tu balik… saya tanya bapak saya “siapa yang meninggal?” Sekali die ckp arwah pakcik saya… “kan ayah dh bgtau kau” hehehe… sorry langsung tak ingat sampai hari ni…
Dulu saya ada post 1 entri bertajuk iq alarm clock… haaa… hari ni saya nak share bnd yg lebih kurang camtu… name die alarm clock xtreme free

image

Bnd ni… mmm… ok gak… mampu buat saya bangun lebih awal… sbb kite boleh set supaya kita kena selesaikan masalah matematik baru boleh snooze jam penggera tu atau taip captcha. Bagi yang lemau matematik,lagila mencabar… mau kena amek calculator baru boleh padam jam penggera ni… bagi saya yang agak suke mengcongak nombor pon terasa tertekan gak la nk menyelesaikan masalah matematik… terus rasa takde mood nak sambung tdo balik

Try la… benda free je pon kan? hehehehe

Hasil carian :

(Visited 34 times, 4,593,910)