Review Filem Immortals.

Malam tadi aku ke premiere screening filem Immortals, tiket free beb… bukan dari nuffnang ye…thanx to Era fm sbb bg aku tiket free sempena panggung era. dari nuffnang aku tunggu keputusan Puss in Boots hehehe…memang tul la hazari cakap, bertuah tahap double.

ni bukan double dah ni beb, triple kot, yelah dah la dapat tengok filem yang esok baru dimainkan, dapat free lak tu, cerita dah la best, siap dapat t-shirt lak tu, tapi t-shirt tu aku bg kat xyl(isteri) aku. hehe. semalam wife aku xberapa sihat,sampai dia keje pon halfday, so aku decide xnak la bawak die… takut die tak larat pulak,so aku pon tweet mencari sapa2 yang dok area2 berhampiran One Utama, tapi xde sape reply tweet dan fb aku… yang ada reply kat fb pon rakan radio amatur je… tu pon die tak free… so bila aku balik keje tu, aku conformkan balik ngan xyl aku ni, betul ke die nak ikut… die kate nak ikut gak… so xla membazir tiket aku sbb xde blogger yang nk reply tweet aku kan?hehehe…

ok, start ngan cerita pasal filem ni ok? ceritanya camni… Continue reading

(Visited 74 times, 4,600,289)