aku kecewa ngan ko

juz luahan rasa dari ati,sbb sejak dua menjak ni ko da rajin surf internet, nila cara aku luahkan perasaan aku dari dulu smp skang, aku tak pandai nak luahkan melalui mulut, call atau sms sbb benda ni emosi, kadang2 kite nak luahkan lain, tp psl da emo, lain yg kuar, cume kali ni aku nak luahkan, ape nak jadi, jadila, blog ni blog aku, hosting n domain ni aku yg bayar, so aku ada hak, ko nak terima ke tak tu ko punya psl, aku nak tanya, sampai bile ko nk ikut telunjuk org yg tak sepatutnya mengarahkan ko? dari dulu lg ko asik nak tolong org yg tak sepatutnya ko tolong n akibatnya, ko n org2 yg lebih memerlukan pertolongan ko, jd susah, tak boleh ke ko berfikir berbatu2 jauh? ko sedar tak ko tolong org tu, ape yg die bls? ape yg die da buat kat ko? ape yg die tolong ko? Continue reading

(Visited 47 times, 4,591,169)