Kedai runcit online

Terfikir pasal kedai runcit online ni bila saya keluar kejap pergi kedai depan tu time kerja, terfikir kenapalah kedai tu tak buat kedai runcit online sekali? Kalaulah semua kedai runcit yang ada kat malaysia ni ada perkhidmatan beli online kan bagus.

Jadi orang tak perlu nak susah payah beratur pergi bank nak ambil duit semata-mata nak beli benda kat kedai runcit.

Contoh situasinya macam ni lah… andai kata seorang suri rumah yang ada anak berumur 6 bulan nak masak. Tiba-tiba baru perasan santan habis. Nak pergi beli, duit tak cukup pulak, kena ambil duit dulu kat bank.

Jarak kedai runcit dengan rumah dalam kurang 1 kilometer, tapi jarak bank dengan rumah dalam 5 kilometer. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 203 times, 4,591,267)

Ping blog kat sini pon boleh jugak…

korang dah baca entri ping blog korang kat sini? yang saya pernah post sebelum ni? kalau belum, sila baca ok? sekarang saya nak share tempat saya selalu ping entri2… kali ni kat facebook…

  1. Sahabat Lulu Caldina
  2. BLOGGER AREA(Ini tempat K.I.T.A semua yang punya)
  3. BloGGeR BaWaH TaNaH
  4. Blogger johor
  5. BLOGGER MALAYA. Aummm !!!
  6. Blogger maniac
  7. Blogger Members Continue reading

Hasil carian :

(Visited 58 times, 4,591,267)