Giveaway from Moscow by Miszlullaby

ok,seperti yang aku janji kan pada cik/puan adah, so skang aku join GA tu selepas ditag beliau…klu korg nmpk mana2 GA ke segmen, tag la aku,aku suke join bnd2 ni…contest je aku kureng,sbb contest selalunya masenye terhad kan? so…aku kurang la nk join contest…

ok…ini la GiveAway yang adah tag aku.

SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk ” Giveaway from Moscow by Miszlullaby“(ade)
2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. (klik je banner tu, jgn right klik coz ML disable kan right-click)(dah letak)
3)Be my FOLLOWER.(dah,yg ke 1542)
4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.(da letak)
5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err…janganla just tulis “saye tag sume orang dalam blog ni”, coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe)(ok,saye tag fyna,cik pupu,panadol,pirate dan kopi)
6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.(jap lg sy wat)

ok siap…sape2 nk join leh join sbb ownernye alu2kan sume yg bace…huhu….

(Visited 9 times, 4,598,613)