Muka yang ganas bila main gitar – part 2

sambungan entri hari tu… Muka yang ganas bila main gitar

die nyanyi lagu not rendah kot… tu yg die wat camtu,supaya pitching tak lari

 

 

 

baru rock beb.. hehehe

haaa… ni conform die nyanyi lagu leleh ni…

yeaarrgghh… rock habis… hahaha

harap2 lagu tu seganas muke die lah

haha… adakah die juga menahan kentut?

effect kena tiup angin ke ape ni?

hah.. tuuuu dia…

1 kod 1 memek muke ke bang?

macam2 hal la diorg ni… ok jom kite jengah blog acapzana admi, nabihan  dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 188 times, 4,591,267)

Muka yang ganas bila main gitar

Muka memasing feel habis bila main gitar

ni baru by heart ni

muka stim semacam je nih…

 

macam dah bertahun dah tak dapat pegang gitar

muke bernafsu… kat gitar… hehehe

nak kentut pon tak payah la sampai nak buat muka camtu… hahaha…

Rasanya jari dia tersepit kat celah tali tu kot

yang ni tak tau ape kes

tak cukup besar ke lubang hidung tu sampai nak tarik nafas cam tu

rileks la bro santana oi feel lebih lak die

bapak sape la yang buat muke camni ni…

takyah la ikut muka abang ni… jom ikut along pegi blog dwaty, alan, lynda dan like page fb alongxp.com ok?

 

Hasil carian :

(Visited 207 times, 4,591,267)