Manageflitter , followers

follower following

Mesti kadang2 korang pelik kan hari ni followers twitter korang 111, esok 109, pastu ada org follow, bertambah jadi 110, tibe2 esok lusa dah jadi 105 lak… kan? mesti penah jadi camtu kan? yes, along pon penah gak jadi camtu… then along terjumpa la satu web ni… manageflitter nama dia. memang terbaek la benda ni…

manage follow

along gunakan benda ni setiap minggu atau setiap 2 minggu… sbb ada follower yg memula follow,lpas kite dah follow die, die unfollow kite lak… so ngan guna benda ni la kite tau sape unfollow kite… sape yg xaktif… sume tu la…

(Visited 23 times, 4,600,176)

Tahu tak siapa yang unfollow twitter korang?

 Mesti kadang2 korang pelik kan hari ni followers twitter korang 111, esok 109, pastu ada org follow, bertambah jadi 110, tibe2 esok lusa dah jadi 105 lak… kan? mesti penah jadi camtu kan? yes, along pon penah gak jadi camtu… then along terjumpa la satu web ni… manageflitter nama dia. memang terbaek la benda ni…

tengok siapa yang tak follow korang balik

along gunakan benda ni setiap minggu atau setiap 2 minggu… sbb ada follower yg memula follow,lpas kite dah follow die, die unfollow twitter kite lak… so ngan guna benda ni la kite tau sape unfollow kite… sape yg xaktif… sume tu la…

Hasil carian :

(Visited 52 times, 4,600,176)