Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”.

Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya.

Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata mereka membebankan saya, tidak sama sekali, cuma… saya ni bukan jenis yang follow cerita baru, terutama sekali cerita melayu. hehehehe.

Saya bukan jenis yang rajin tengok tv, bila remote ditangan saya, dan wife saya tengah tak fokus pada rancangan di tv, maka saya akan buka channel HBO, cinemax atau Fox. dan kebanyakkan cerita dalam tu semuanya bukanlah cerita baru, paling baru pun mungkin dah keluar 6 bulan sebelum tu.

Download cerita baru

download cerita baru

Selalu ko download cerita baru kat mana? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 348 times, 4,591,160)