tick biru dalam whatsapp

tick biru dalam whatsapp

Tghari td, saya ada reply whatsapp kat sorang insan ni yang tak ada dalam contact list saya, lepastu keluar double tick biru dalam whatsapp tu, ingatkan sebab dia bukan dalam contact list saya, tapi lepas ada orang share benda ni dalam group whatsapp, barulah saya tau kenapa ada tick biru dalam whatsapp.

tick biru dalam whatsapp

betul juga apa yang dikatakan allaboutcasing tu, sebelum ni orang dok meroyan dengan Last Seen kat Whatsapp, sekarang ni dikejutkan dengan tick biru dalam whatsapp yang bermaksud yang orang tu dah terima, dan dah baca whatsapp tu. Pagi tadi saya ada la ternampak tweet blogseius

double blue tick whatsapp

Memula saya tak faham, saya cuba fahamkan, tak faham jugak… last-last saya abaikan je… sebab tahap pemikiran obefiend sangat jauh berbeza dari orang biasa, diluar kotak? silap-silap luar kotak diluar rumah gaknya pemikiran dia tu. Sangat berbeza. Lagipun saya tak ada bukak whatsapp pagi tadi, sibuk sangat lah kononnya… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 663 times, 4,591,166)