Wajah baru dalam proses…

Hari ni along xupdate dan tak draft entri baru pon, sebab along sibuk edit theme untuk dijadikan wajah baru blog ni… konsepnye sangat-sangat berbeza dengan theme yang sekarang ni…

adalah jugak yang sama, tapi kali ni lebih menarik rasanya…   Continue reading

Hasil carian :

(Visited 18 times, 4,593,912)

lain yang aku cari, lain yang aku jumpa…

dpd tadi aku dok search, browse,download,upload,test,remove,preview theme-theme utk blog aku ni… susahnye lak nak cari.. antara kesusahan yang aku hadapi adalah nak mencari theme yang ada side bar, pelik tak bunyi nye? kan banyak… yee… mmg banyak… dan aku nak mencari yang ada kotak2 ads skali… pastu byk theme yang lawa, xde side bar… camne nk letak ads nuffnang klu camtu kan? dok cari2 sekali aku terjumpa satu theme yang sangat menarik dan aku dahdecide untuk aku gunakan di site aku yang lagi satu.. kakicandid dot com…

so kat situ lah nanti aku nak himpunkan segala portfolio aku… mana tahu ada rezeki org nk amek aku jadi OP(official photographer) wedding diorg kan? kat situ gak la aku nak himpunkan segala tutorial photoshop, cerita psl fotografi, try n error aku psl fotografi.. senang cerita kehidupan penuh fotografi aku, akan aku himpunkan kat situ… masukkanla kakicandid.com dlm bloglist korg ye.. (makin sibuk la aku lepas ni) Continue reading

(Visited 19 times, 4,593,912)

Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join boleh?”,”tolong la review blog saya”.. boleh… boleh… tade masalah untuk aku review blog korang, tak de ruginye pon aku review. ni dah tanye boleh ke tak ke ape sume, tak masuk balik check komen tu pon.

satu sebab aku suruh buat bnd2 tu, sbbnye mudah lah aku nk olah ayat,so bile org g blog korg pon, ade la benda yg die nak baca dulu. dan aku nk review blog yg ownernye betul2 nk direview, sbb bukan sume org nak direview.

dah membebel2 lak aku nih… Continue reading

(Visited 16 times, 4,593,912)

Blog review – azrijohan.blogspot.com

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia,kembali kite dalam rancangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan… review blog… hahaha… poyo… hehe…ok,kali ni aku nak review peserta pertama segmen review blog yang aku buat ari tu,dan masih dibuka,join la ye…

ok,ni blog beliau, klu pada gamba tersebut untuk ke blog beliau, rase2 cam sebelum ni blog die ni ada header, tak tau la die da remove ke,mmg xde ke, atau internet aku yang problem ke.

die ni hebat la…sbb baru beberapa bulan blogging,follower die da seribu lebih, da dekat same ngan aku yang da blogging da 2 tahun(kat blog ni)

ok, seperti yang dikehendaki dalam segmen review,die kena wat entri yang mengandungi perkara2 ni. Continue reading

(Visited 29 times, 4,593,912)