wajah disebalik karakter dalam filem dan tv v2

 wajah disebalik karakter

Sambungan dari wajah disebalik karakter yang lepas, ni ada lagi beberapa wajah sebenar yang boleh kite tengok. Kita tengok wajah disebalik karakter dalam cerita kat tv dan filem. wajah disebalik karakter ni agak biasa walaupun ada gak yang tak sehensem saya. tapi takdelah sepelik dalam cerita tu. meh kite tengok.

wajah disebalik karakter harry potter

wajah disebalik karakter dalam cerita the texas massacre(2003) – andrew bryniarskri

orang yang jadi frankestein

Wajah disebalik karakter frankenstein(1931) – borris karloff

wajah disebalik watak

Doug Jones lagi… kali ni dalam cerita the time machine(2002)

wajah disebalik karakter big momma

Eddie Murphy dalam cerita norbit. Die pon cam doug jones tu gak… berapa banyak watak die pegang dalam cerita tu

wajah disebalik watak jokerNi tak pelik sangat la kot… sebab dalam cerita batman tu memang dah nampak dah wajah sebenar joker tu sebelum dia bertukar jadi joker kan?

 

pelakon sebenarwajah disebalik karater the violator dalam cerita spawn – john leguizamo

 

pelakon wanitawajah disebalik karakter Diva Plavalaguna dalam cerita the fifth element – Maïwenn Le Besco

 

wajah disebalik karakter fantastic foursape layan fantastic four tau la watak ni… kan? benda tu(the thing) – Michael Chiklis

 

wajah pelakon lord voldamortYang ni best, rupenya muke sebenar lord voldemort ni adalah muka ralph fiennes, selalu tertanya tanya gak muke sebenar die… sebab dalam cerita harry potter, muka tom riddle masa remaja tu bukan orang yang sama dengan lord voldemort bila dah besar, muke masa die remaja tu frank dillane(hasil google-an).

 

 

robbin williams mrs doubtfirerobin williams sebagai mrs.doubtfire

 

wajah-disebalik-karakter-warwick-davis-harry-potterOk… muke sebenar yang belakon jadi griphook adalah warwick davis. yang juga melakonkan watak professor Filius Flitwick, tapi sebenarnye kan… hasil carian saya, watak griphook ni asalnya dilakonkan oleh Verne Troyer  yang menggunakan suara warwick davis dalam cerita Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Tapi produsernye nakkan warwick davis ni jadi griphook dalam Harry Potter and the Deathly Hallows part 2.

jangan risau… ni bukan endingnye… ada lagi sambungannye… tunggu ye… bukan senang woo nak buat entri ni… banyak nak kena google untuk dapatkan maklumat yang tepat. huhu

Hasil carian :

(Visited 250 times, 4,598,697)

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog

  1. sila letak header saya ni..(da buat)
  2. tajuk: SEGMEN: Aku disebalik dunia blog(seperti di atas)
  3. jawab soalan2 yang sangat mudah ni..

a) ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je)
b) tujuan korang buat blog ni..?
c) selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..?

ok…aku jwb ye… nama aku adalah Mohamad …….. bin Shabudin, berumur 27 tahun(trasa tua beb),single but not really available, single,bujang 4 tapi anak da 2 orang(korg fikir sndr la), anak sulong dpd 3 adik bradik kepada Puan Aminah dan Encik Shabudin.Dlm adik beradik,skang ni aku la yg paling kecik,adik2 aku sume da mcm pokok balak. Memulakan persekolahan ditaski ABIM(1990), pastu masuk darjah 1 di Sekolah Rendah Kebangsaan Sungai Buloh(nama skrg aku xtau,1991-1993), SK Bandar Baru Sungai Buloh(1994 dlm 2-3 bulan),SK Polis Depot(1994),SK Desa Tun Hussein Onn(1995-1996),SMK Desa Tun Hussein Onn(1997-1998), SMK Taman Kluang Barat(1998-2000),SM Teknik Kluang(2000-2001).

Tinggi lbh kurang 168cm, 65<berat<70, rupe agak ensem…wakakakaka… kulit agak gelap, bercermin mata sejak 1998. tayar kereta 195/55 rim 15, baru tuka dlm tahun ni jugak, henpon nokia e71 dan n900, kasut saiz 8,tp klu kat banting superbowl jd saiz 7.

Roti jala maniac. minyak kereta ada lg setengah masa tulis blog ni. Gitar da lame xmaen. Baju2 ari sabtu la baru basuh… Bulan 6 ni baru nk amek exam RAE… filter bio aura da lama gak xbasuh…kena check ni…

kenapa aku wat blog ni? acctually,asalnye aku nk create kakicandid.com sbg website photografi,tp xterkejar,sbb ms tu sibuk jd admin kat beberapa forum, dan kakicandid.com(masa tu pakai joomla) crash ms update, pada masa yg sama aku create kakicandid.com/blog sbb nk citer bnd dlm bentuk santai/xformal. lama2 aku lebih fokus pada blogging sbb lebih puas, fotografi wat gak,tp xde wat job lg la… sbb aku xenjoy wat bnd kerana duit,bile shoot utk saje2,beramal,ikhlas,lebih puas.

Sepanjang aku blogging ni,ape yg aku dpt e?bnd fizikal,aku dpt adalah wallet sempena contest teka gamba oleh fyna, bnd laen? xde selain dapat kwn2 baru…rs cam ada bestfriend kat alam maya ni lak…leh rujuk kat post sebelum ni…kisah aku dan blogging

ok, tu je..senang kan..?
kalau dah siap sila la pastekan URL korang kat sini ye..
tarikh tutup segmen ni 16/4/2011 jam 11.59PM

last but not least, jom baca psl maybank, korg mst xtau kan?

(Visited 20 times, 4,598,697)