Review Windows 10 oleh Alongxp

Review Windows 10 oleh Alongxp

Review Windows 10 oleh Alongxp. Siapa alongxp? sayalah.. huhu… kenapa ada oleh alongxp? sebab saya review windows 10 ni dari sudut mata saya sebagai seorang pengguna biasa, sebagai juruteknik komputer, sebagai perunding teknologi maklumat, sebagai seorang yang edit gambar, sebagai seorang jurugambar, sebagai seorang blogger, sebagai seorang pembuat laman web a.k.a webmaster, dan banyak lagilah peranan saya dalam dunia komputer dan teknologi maklumat ni.

alongxp dot my

Saya dapat notification yang laptop saya dah sedia untuk upgrade ke windows 10 masa hari selasa hari tu, dan saya teruskan proses upgrade malam tu jugak, tapi baru sampai 30%, dah fail.

review windows 10 by alongxp

Dan saya sambung pagi esoknya, lama jugalah nak download sebab saya guna streamyx 1mb je, dekat maghrib baru siap download dan proses upgrade windows 10 selesai dalam pukul 8 lebih. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 90 times, 4,599,139)