My December

Petang tadi dok bw, masuk la blog azhamvosovic, latest entri die masa tu This-ember… terus teringat lagu linkin park My December..

Tapi kan, along baru perasan yang youtube dah tukar wajah jugak… eeiii… xmalu,alongxp.com tukar wajah,die pon nak tuka jugak… hahaha… gurau je…

favicon dia pon dah lain dah..

p/s: bila dengar lagi linkinpark ni teringat zaman muda remaja dulu… hehehe

ok, jom kite g tengok apa jadi kat blog2 ainn, helmyunus dan kamsiah… like skali ni… fb.alongxp.com

Hasil carian :

(Visited 38 times, 4,599,139)